Over ons

Over ons

De Heer land en water

De Heer land en water werkt al ruim 25 jaar in Midden en West Nederland. Eigenaar Ad de Heer komt uit een boerengezin met elf zonen en begon op zijn 17e voor zichzelf met een  trekker en aanhangwagen als loonbedrijf voor agrariërs. Al snel verhuurde hij zichzelf aan aannemers. Niet veel later nam hij zijn eerste werk aan voor regionale gemeenten. Inmiddels is De Heer land en water uitgegroeid tot een bedrijf met een grote verscheidenheid aan materieel, circa zeventig medewerkers en een vaste poule van in te schakelen zelfstandigen. En wij groeien nog steeds. Opdrachtgevers zijn vooral overheden: provincies, gemeenten, waterschappen en natuurbeheer- en recreatieschappen. Maar wij voeren ook werken uit voor collega-aannemers.

Effectief en efficiënt

Wij weten wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Door alert te zijn en mee te denken met opdrachtgevers bedenken wij steeds passende oplossingen. Ook maken wij effectief en efficiënt gebruik van mensen en materieel. Twaalf jaar geleden bestond de hoofdmoot van het werk uit seizoenswerk, zoals bermonderhoud. Om ook in de winter het materieel rendabel te maken en de continuïteit van medewerkers te waarborgen, zetten wij ze in om te baggeren. Inmiddels is dat een belangrijke pijler van ons bedrijf.

Met onze laarzen in de modder

Zowel onder directie als medewerkers heerst een mentaliteit van aanpakken. We staan met onze laarzen in de modder, zowel letterlijk als figuurlijk. Altijd zoeken we naar de beste oplossing voor onze opdrachtgever. Als die oplossing nog niet bestaat, dan maken we hem. Zo hebben we inmiddels bijzondere vaar- en voertuigen voor hele kleine tot hele grote projecten. En speciale manieren van afvoeren met zo min mogelijk of helemaal geen kans op lekken en morsen van bagger